• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Quvang

Mulig Daramy-rival: Van der Vaart fraråder skifte

Foto: Getty Images

Mohamed Daramy kan muligvis få en stærk konkurrent i Ajax, men Rafael van der Vaart fraråder spilleren i at skifte til klubben.

Af Jacob Quvang

Steven Bergwijn har haft blandt succes for Tottenham siden skiftet fra PSV tilbage i januar sidste år, og i denne sæson kæmper han med spilletiden. Det har åbnet op for et skifte tilbage til Holland, hvor AFC Ajax angiveligt er meget interesseret i at hente ham. 

Det vil være dårlige nyheder for danske Mohamed Daramy, da de to spillere spiller på nogenlunde samme position. Det vil da heller ikke være noget godt skifte for Tottenham-spillere, hvis man spørger Rafael van der Vaart, der har en fortid i begge klubber. Det fortæller han i Ziggo Sports studie. 

- Han er en vidunderlig spiller. Jeg kan godt lide at se ham spille, og han har også gjort det godt på det hollandske landshold. 

- Du kan bare aldrig garantere en spiller, at han kommer til at spille, men hvis du henter Bergwijn fra Tottenham til Ajax, så skal han spille. Det næste spørgsmål er så, hvor han så skal spille? Du har Tadic, der spiller på hans position, og til højre har du Antony og Berghuis. Så de henter kun Bergwijn, fordi Sebastian Haller skal til Africa Cup of Nations i en måned. Det synes jeg ikke, at Bergwijn bør gøre, siger Rafael van der Vaart. 

Han forstår dog godt, hvis Ajax er interesseret i at hente ham. 

- Fra Ajax' perspektiv forstår jeg det, men jeg tror ikke, at det er klogt for Bergwijn. Han spiller stadig regelmæssigt for Tottenham, og hvis du tager til Ajax for at sidde på bænken i den hollandske liga, så er det ikke godt for din karriere. Det vil ikke blive bedre for ham. Han spiller af og til for Tottenham, og så er det bedre for ham at blive der, lyder rådet fra den tidligere playmaker. 

Bergwijn har i denne sæson spillet syv Premier League-kampe for Tottenham, men blot de tre første kampe var fra start.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020