• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mads Bye Marboe

Nørgaard spillede uvant plads: En ekstra dimension

Foto: Getty Images

Thomas Frank brugte Christian Nørgaard i midterforsvaret mod Preston.

Af Mads Bye Marboe

Efter fire uafgjorte kampe i streg skiftede Thomas Frank tilbage til en tremandsbagkæde, da Brentford lørdag gæstede Preston.

Det betød blandt andet, at Christian Nørgaard blev rykket ned i midterforsvaret, og det viste sig at være en stor succes.

- Det er ikke muligt at spille en 4-4-2 med fire normale midterforsvarer, når Rico Henry og Henrik Dalsgaard er ude. Med tre bagerst kan man stadig både forsvare og angribe. Christians evner på bolden gav os en ekstra dimension, siger Frank efter opgøret og fortsætter:

- Vi startede rigtig godt og scorede to ekstremt gode mål i første halvleg - det første fra den ene wingback til den anden, og det andet efter gode bevægelser. At have en ekstra angriber i boksen gav plads til Marcus Forss.

Brentford vandt opgøret med 5-0, og til sidst blev der også plads til at give danske Mads Bidstrup samt Fin Stevens, der normalvis optræder for B-holdet, debut.

- Det er sjældent, at man har mulighed for at gøre det - specielt når man kæmper med om oprykning. Det er altid specielt at bruge dem - især når spillerne arbejder så hårdt for at blive bedre. Jeg er glad for at kunne give debut til dem.

Brentford er nummer tre i Championship.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus