• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Inter taler om Eriksen: Dette er planen nu

Foto: Getty Images

Christian Eriksen vendte i morges tilbage til Inters træningsanlæg, hvor den danske landsholdsstjerne har hilst på sine holdkammerater.

Af clbold.dk

Inter har onsdag skrevet på klubbens hjemmeside, at Christian Eriksen i morges vendte tilbage til Inters træningsanlæg i Milano-forstaden Appiano Gentile.

Ifølge Milano-klubben skal den danske midtbanespiller her gennemgå et program, som er tilrettelagt af danske læger. 

- Christian Eriksen returnerede i morges til Suning Training Center i Appiano Gentile. Den danske midtbanespiller, som hilste på staben, cheftræneren, holdkammeraterne og øvrige tilstedeværende medarbejdere, har det fint og er i en glimrende fysisk og mental tilstand, lyder det således fra Inter.

- Eriksen vil følge det genoptræningsprogram, som er blevet foreslået af de danske læger i København. Disse læger vil koordinere hele den kliniske proces og samtidig vil holde Inters medicinske stab orienteret.

Inter er angiveligt dækket af en forsikring, der betyder, at Milano-klubben ikke vil lide et større økonomisk tab, hvis Christian Eriksen bliver nødt til at indstille sin karriere efter kollapset i EM-kampen mod Finland. Læs mere om det her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020