Generelle
Sponsoreret artikel

Optakt og spiltips til Champions League finalen

Optakt og spiltips til Champions League finalen
Foto: Getty Images

Tips og tricks til Champions League-finalen.

Af

Champions League vinderen skal findes, når Liverpool og Real Madrid brager sammen på Parc des Princes i Paris – og nøj en kamp vi har i vente!

For fire år siden mødtes de to fodboldmastodonter i Champions League finalen i Kiev, i en kamp hvor Loris Karius gjorde sig yderst uheldigt bemærket ad flere omgange, og Sergio Ramos fik hele Liverpools fanbase på nakken, da han skadede Mohamed Salah midt i først halvleg, så egypteren måtte udgå.

Liverpool kunne se Madrilenerne løfte trofæet med de store ører, og mon ikke ’The Reds’ fra Liverpool er opsatte på hævn, og på at tage revanche i årets Champions League finale

Kan Real Madrid overraske igen?
Real Madrids vej til finalen har været alt andet en nem, og ’Los Blancos’ har haft ryggen mod muren flere gange, senest mod Manchester City, men de har gang på gang vist, at de kan stå distancen, selv når det ser sortest ud.  På den anden side har Liverpool, på papiret, haft en nemmere vej til finalen, hvor modstanderne i knock-out fasen har heddet Inter, Benfica og Villarreal.
Liverpool er ubesejrede i deres seneste 18 kampe, og Jürgen Klopps tropper har til tider set ustoppelige ud. Deres gode form kan også ses på oddsene til kampen, hvor Liverpool må påtage sig favoritværdigheden. Tror du på en sejr til Liverpool, så får du i skrivende stund odds 2.12 på dette.

Real Madrid går indtil kampen i mere svingende form, men dette skyldes bl.a. at de for længst har vundet La Liga, og derfor ikke har noget at spille for. Carlo Ancelottis mandskab har derfor haft lang tid til at forberede sig til kampen, i modsætning til deres modstander, som har haft adskillige turneringer at se til.  At vinde den hjemlige liga og Champions League i Ancelottis første sæson ved roret vil være noget af en skalp at tage, og så er spørgsmålet om Real Madrid kan overraske fodboldverdenen endnu en gang og hive sejren i land, tror du på en sejr til ’Los Blancos får du lige nu odds 3.44 hos Cashpoint.

Odds boost til kampen

Tror du på en målrig finale og en sejr til Real Madrid? Så har vi gode nyheder til dig! Cashpoint har nemlig valgt at booste et odds, så du får ekstra værdi.
Real Madrid sejr, over 3,5 mål & begge hold scorer: 9̶,̶4̶5̶  --> 12
Spil og se det boostede odds her!