Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Overvældet Ajax-dansker: Helt specielt med Eriksen

Foto: Getty Images

Forud for sit comeback trænede Christian Eriksen med i AFC Ajax, hvilket var en helt særlig oplevelse for en af holdets unge danskere.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Noget af forarbejdet inden Christian Eriksen kunne gøre sit endelig comeback foregik i hans tidligere klub AFC Ajax.

Her trænede danskeren i en periode med klubben, inden han skrev under med Brentford. Timerne på træningsbanen sammen med Christian Eriksen husker danske Christian Rasmussen som noget ganske særligt.

- Det var meget specielt at være på banen sammen med Eriksen. Hvad husker jeg bedst? Hans afslutninger. Han var meget kølig og krøllede samtlige bolde. Næsten alle skud endte med mål, ufatteligt. Vi talte også sammen, men jeg beundrede ham særligt på banen den uge, siger danskeren til Ajax Showtime.

Christian Eriksens kvaliteter, som skabte beundring hos 19-årige Christian Rasmussen, har siden skabt beundring verden over efter han viste sig frem i Premier League hos Brentford.

Lige så meget har Christian Rasmussen ikke endnu fået vist sig frem i Ajax. Han venter stadig på sit gennembrud og sin debut på førsteholdet, men han tror på, at det nok skal komme.

- Jeg skal bare score en masse mål og være vedholdende i Jong Ajax. Det er op til mig at vise, at jeg er klar, siger angriberen om sine fremtidige muligheder i Amsterdam-klubben.

En der har bevist, at han er klar til det næste skridt i sin karriere er Christian Eriksen, som alle afventer et svar fra. Manchester United og Brentford ligner de varmeste bejlere. Førstnævnte vil også betale danskeren godt, hvis han sætter sin underskrift i Manchester.

Læs mere om den løn de vil give Christian Eriksen HER

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.