• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Projekt oprydning: En oprydning med fordele

Projekt oprydning: En oprydning med fordele
Foto: Getty Images

Det kan være en god ide at få kigget efter i gemmerne.

Af .

Dette er sponsoreret indhold

Trænger dit hjem til en ordentlig omgang rengøring og oprydning? Det er ikke altid at man lige husker at få ryddet op efter sig selv og det kan resultere i en masse rod. Mange har en tendens til at gemme på alle mulige sager, som ikke nødvendigvis er noget man har brug for.

Kender du følelsen af, at selvom du har brugt dage- eller ugevis på at rydde op, så sejler hjemmet stadig fuldstændig.

Der er ting over det hele og det er som om der ikke rigtig er plads til det hele. Det er som om at du efter flere dages ihærdig rengøring og oprydning, ikke rigtig er kommet længere for boligen synes stadig rodet.

Du spørger dig selv hvorfor?

Det kan skyldes at du har for mange ting du ikke bruger og at dit hjem trænger til en grundig oprydning. Det handler nemlig her om at få ryddet ud, og handler om at få smidt en masse unødvendige sager ud.

Denne proces kan for det første give dig mere overskud i din hverdag og give dig et hjem du er stolt af. Derudover vil det faktisk også kunne give dig en ekstra skilling på lommen. Læs med videre og opdag fordelene ved en grundig oprydning.

Find de gamle smykker frem
Første stop i projekt oprydning er smykkeskrinet. Et kig i smykkeskrinet vil nemlig kunne resultere i en masse penge, for smykker du ikke længere bruger. Det kan være det blot handler om en halskæde eller to. Men det handler for dig om at få ryddet ud i de ting du ikke bruger.

Hvis alligevel disse smykker blot ligger og samler støv, så hvorfor ikke få en skilling for dem? Sælg guld og få mere rum og overskud i smykkeskrinet.

Et kig i boghylden
Andet stop i projekt oprydning er boghylden. Måske er du studerende og har faktisk ikke så mange dyre smykker, men bøger - det er noget du kan prale af. Her vil der sikkert stå en masse studiebøger du ikke længere bruger. Hvorfor ikke prøve at sælge dem til en der rent faktisk kunne bruge dem?

Tøjskabet
Sidste stop - tøjskabet. Her er der garanteret en masse der længe ikke har set dagens lys. Vi har en tendens til at bruge det øverste og glemme det nederste. Ryd ud i klædeskabet og du vil kunne tjene en ekstra skilling på tøj du ikke længere bruger.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus