• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kristian Porse

Roser Fischer: Han er med i Hjulmands overvejelser

Foto: Getty Images

Brian Priske føler sig overbevist om, at Viktor Fischer er med i Kasper Hjulmands overvejelser, når han skal udtage landsholdet.

Af Kristian Porse

Viktor Fischer skiftede denne sommer fra FC København til den belgiske klub Royal Antwerp, som har danske Brian Priske som cheftræner. 

Indtil videre er det blevet til to mål og otte assists i 19 kampe for Viktor Fischer, og det er den danske cheftræner ganske godt tilfreds med. 

Det fortæller han i et interview med Eurosport

- Jeg er helt bestemt tilfreds med købet indtil videre. Han har leveret, som jeg havde håbet på i forhold til spillet og outputtet på banen. Han kunne godt have lavet mere (mål og assists, red.), men jeg synes, at han har været uheldig i nogle kampe, hvor det godt kunne have givet mål, men også assists, siger han. 

Yderligere forholder Brian Priske sig til, om Viktor Fischer efterhånden er ved at være i stand til at kæmpe med om pladserne på det danske landshold. 

Til det svarer Antwerp-træneren, at han føler sig sikker på, at den 27-årige kantspiller allerede er med i landstrænerens overvejelser.

- Det skal vi jo spørge Kasper (Hjulmand, red) om, som er chefen for landsholdet lige nu, siger han og fortsætter.

- Som jeg siger, så føler jeg allerede, at Viktor har leveret på et højt niveau nu - både i ligaen, men også i Europa, og derfor er jeg heller ikke et sekund i tvivl om, at han helt sikkert også er med i Kaspers (Hjulmand, red.) overvejelser hver evig eneste gang, siger han.

Viktor Fischer har ikke været med på landsholdet siden september 2018. 

Du kan se hele interviewet med Brian Priske i toppen af artiklen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020