• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Russer er sur: Danskerne er kæphøje og arrogante

Foto: Getty Images

I Rusland er der stor bitterhed over én særlig kommentar, som Yussuf Poulsen er kommet med forud for mandagens brag i Parken.

Af clbold.dk

- Vi kan nærmest selv afgøre det, og hvis ikke man kan slå et hold som Rusland, fortjener man ikke at gå videre.

Sådan lød det søndag fra Yussuf Poulsen i et interview med TV 2 SPORT. Og det er en udtalelse, der har fået temperamenterne i kog i Rusland inden mandagens gyser i Parken. 

Således har den tidligere Spartak Moskva-præsident Andrei Chervichenko efterfølgende raset over Yussuf Poulsens udtalelse. 

- Vores land vandt trofæet for første gang, mens folk i Danmark stadig sammenlignede fodbold med Afrika og pingviner. Danskerne er altid kæphøje og arrogante, indtil de bliver klasket i røven, lyder det således, ifølge det russiske medie Championat, fra Chervichenko.

Trofæet, som Chervichenko refererer til, er med al sandsynlighed EM-trofæet, som Sovjetunionen vandt i 1960. Den tidligere Spartak Moskva-boss erkender dog, at russernes nuværende hold er mindre skræmmende.

- Det eneste, vi kan notere os, hvis vi skal være objektive, er at spillerne på det danske landshold spiller for Europas førende klubber. Vi har kun to af dem: Den ene spiller, mens den anden varmer bænken (Miranchuk spiller mindre fast for Atalanta, mens Golovin spiller relativt fast for Monaco, red.).

Raser over karantæneregler
På grund af strenge danske karantæneregler for indrejsende russere bliver det ikke til meget opbakning til Rusland i Parken. Og det er noget svineri, lyder det fra Andrei Chervichenko.

- Jeg indrømmer gerne, at selvtillidsfyldte udtalelser er en psykologisk ting. De er så modbydelige. Danskerne har endda nægtet at lukke vores fans ind... de presser det maksimale ud af enhver situation, de kan. Vi m se, om det bærer frugt eller ej. Jeg drømmer om, at de ikke lykkes med det, og at de ender chanceløse på sidstepladsen.

Danmark har brug for en sejr i aften, for at gå videre, mens Finland samtidig skal tabe til Belgien. Her kan du læse mere om, hvad der specifikt skal til, hvis Danmark skal nå 1/8-finalen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020