• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Sådan optimerer du din kondition

Sådan optimerer du din kondition
Foto: Getty Images

Der er mange måder at få konditionen forbedret - tjek her.

Af .

Dette er sponsoreret indhold

Som sportsmand eller sportskvinde er vi interesseret i, at vores kondition er helt i top.

En god kondition kan være med til at forbedre dit helbred og samtidig forhindre dig i, at få diverse livsstilssygdomme, hvilket jo er noget, vi alle gerne vil undgå. Inden du starter på at forbedre din kondition, er det vigtigt, at du sætter dig nogle konkrete mål for, hvad det er du ønsker.

Dette er nemlig med til at holde dig motiveret og sørge for, at du ikke går død i træningen. Der findes mange forskellige måder hvorpå du kan forbedre din kondition og nogle af disse får du her.

Dyrk mere sex
Sex er godt, selv er sundt - som man jo siger. Samtidig med at det er sundt og faktisk kan være med til at sænke stressniveauet og forebygge depressioner, så er det faktisk også med til at sørge for, at du optimerer din kondition.

Faktisk forbrænder du en hel del kalorier under sex og det er endda en bedre form for motion, end at gå en tur.

Desuden er det nok også en af de sjoveste former for motion. Hvis du mangler nogle gode opvarmningsmuligheder, kan det være en idé at afprøve noget nyt sexlegetøj, som kan give noget ekstra spænding i soveværelset og måske også en højere intensitet.

Afprøv intervaltræning
Hvis du virkelig ønsker at forbedre din konditionstræning, så har det helt afgjort, at du skal forsøge dig med noget intervaltræning. Denne form for træning giver en høj intensitet og er dermed også med til at sikre en høj puls, hvilket er med til at forbedre din kondition.

Hvis du synes intervaltræning lyder kedeligt, så kan du med fordel finde dig en løbemakker. Når man løber sammen med andre bliver det hele nemlig lidt sjovere og I kan for eksempel lave nogle væddeløb, som gør det endnu sjovere at løbe.

På denne måde hjælper I hinanden til at forbedre jeres kondition på samme tid med, at I sørger for at holde gejsten oppe hos hinanden. Så på med løbeskoene og afsted - det kan kun gå for langsomt!

Kontakt en personlig træner
Nogle gange kan det bare være super svært at finde ud af, hvordan du optimerer din kondition. Desuden kan det også være meget individuelt hvad det er der bedst fungerer for dig, og i dette tilfælde kan det være en god idé at anskaffe dig en personlig træner.

På denne måde kan du få skræddersyet din træning og sørge for, at den passer helt perfekt til dig og dine målsætninger.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus