Generelle Oliver Okstrøm

Schmeichel bliver rockstar: Skal på Danmarks-tour

Foto: Getty Images

Peter Schmeichel slår fast, at han har valgt at tage bagsædet i bandet.

Af Oliver Okstrøm

Den danske EM-helt og Manchester United-ikonet Peter Schmeichel har efter sit karrierestop tilbage i 2003 kastet sig ud i en del projekter. Blandt andet som tv-vært og deltager i det engelske Vild med dans.

Nu er det dog noget, som han allerede har en smule erfaring med i forvejen, nemlig musik i det nydannede orkester 'The Ones'. I en pressemeddelelse fortæller han om baggrunden for, hvorfor han nu skal prøve kræfter med sådan noget. 

- Min far var professionel musiker, og i hans familie var musik både stor passion og en karriere. Det var min far, som insisterede på, at jeg skulle lære at spille et instrument, siger målmandslegeden og fortsætter:

- I bandet har jeg valgt at tage bagsædet, hvorfra jeg suger til mig i selskab med nogle af Danmarks mest erfarne rockmusikere – og jeg lærer hver dag og elsker at være en del af et velspillende team igen, lyder det fra Peter Schmeichel.

Der venter nu en tour til efteråret fra 22. september til 1. oktober

Her Peter Schmeichel står for at spille guitar og klaver i bandet, som også tæller medlemmer som guitarist Niklas Schneidermann og trommeslager Anders Ramhede, som begge er fra Magtens Korridorer.

Det fortælles endvidere, at man kommer til at forene syv årtiers rockhistorie med anekdoter og personlige erindringer fra Peter Schmeichels liv.

Tidligere har 'The Great Dane' vist sin kunnen i både reklamer og sange i forbindelse med EM 96-slutrunden. Se dem nedenfor.