• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Solbakken kalder Brentford til forhandlingsbordet

Foto: Getty Images

Den engelske klub har lånt dødboldsekspert til det norske landshold, og Norge og Brentford skal nu forhandle en ny aftale på plads.

Af Kenneth Jensen

Ståle Solbakken har haft sine kampe i Superligaen med både Rasmus Ankersen og Thomas Frank, men nordmanden er i dag helt sikkert venligt stemt over for de to nøglepersoner i Brentford.

Forklaringen er, at Ståle Solbakkens norske landshold i efteråret havde dødboldseksperten Bernardo Cueva til at hjælpe med at gøre Norge bedre på standardsituationer, og det lykkedes han så godt med, at Norge nu vil have en ny aftale på plads med Cueva, der altså stadig er ansat i Brentford.

- Han kommer sandsynligvis til at fortsætte. Vi har fået et klart signal fra Brentford om at gå i forhandlinger med ham, og vi håber, at han er en del af det i næste kvalifikation, siger Ståle Solbakken til VG.

Den norske landstræner forklarer, at det bliver for meget at se til, hvis han også skal tage sig af dødbolde.

- Det giver noget, når der kommer en ind og er helt "psycho". Hvis jeg skal gøre det, er det først, efter jeg har gennemgørt forsvarsspillet og angrebsspillet. Han kommer ind med statistik og erfaring, siger Solbakken.

Norge kom ikke med til VM-slutrunden, da man endte med at tabe det afgørende opgør i Holland, og i stedet kan man nu begynde at se frem mod EM-kvalifikationen, der dog først indledes i 2023.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020