• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Nedsablet: Nu ser Solskjær frem mod de næste kampe

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær får lov til at fortsætte som Manchester United-cheftræner, selvom de røde djævle søndag blev smadret på egen bane.

Af clbold.dk

Søndagens brutale 5-0-nederlag til Liverpool bliver ikke Ole Gunnar Solskjærs sidste kamp som Manchester United-cheftræner. 

Således har Manchester United nu udsendt en pressemeddelelse, hvor klubben skriver, at Solskjær ser frem til de næste tre kampe. 

Her venter der opgør mod Tottenham, Atalanta og Manchester City. 

- Ole Gunnar Solskjær ser frem til Manchester Uniteds tre næste kampe, som skal skabe et fundament for, at The Reds kan kan give den en skalle og kæmpe sig tilbage. Solskjær indrømmer, at 5-0-nederlaget til Liverpool på Old Trafford var et personligt lavpunkt, men han er samtidig overbevist om, at han er på dette rette spor. Og det første skridt på vejen tilbage til det rette spor er mod Tottenham på lørdag, lyder det således i pressemeddelelsen fra Manchester United. 

Skal have styr på defensiven
Pressemeddelelsen fra Manchester United indikerer altså, at Ole Gunnar Solskjær har fået tre kampe til at overbevise ledelsen om, at han ikke skal fyres. I pressemeddelelsen understreger nordmanden, at det nu handler om at se fremad.

- Vi er nødt til at få styr på det mentale aspekt, samt sikre os, at vi går ind til den næste træningssession og den næste kamp med den rette mentalitet. Manchester United har været igennem svære og hårde tider før, men klubben er altid kommet tilbage og har taget udfordringen op, lyder det således fra Ole Gunnar Solskjær.

- Vi endte på andenpladsen i sidste sæson, og i denne sæson er vi startet skidt. Det er vi nødt til at komme igenm, og derfra skal vi begynde at levere præstationer og resultater. I første omgang gælder det om at levere kampe, hvor vi holder målet rent, og så må vi se, hvor det kan føre os hen, når sæsonen er forbi.

Ole Gunnar Solskjær har været cheftræner for Manchester United siden december 2018. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020