• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Tidligere Atlético Madrid- og Real Madrid-træner Radomir Antic er død

Foto: Getty Images

Den serbiske trænerlegende Radomir Antic er mandag død i en alder af 71 år.

Af clbold.dk

Den serbiske trænerlegende Radomir Antic er mandag afgået ved døden i Madrid, i en alder af 71 år. Det skriver Atletico Madrid på Twitter.

Radomir Antic er den eneste træner i verden, der har stået i spidsen for både Barcelona, Real Madrid og Atlético Madrid. 

- Atlético-familien sørger over, at en af klubbens legendariske trænere er død: Radomir Antic. Du vil altid være i vores hjerter. Hvil i fred, skriver Atlético Madrid således på Twitter.

Vandt La Liga med Atlético Madrid
Ifølge den spanske avis Marca havde Radomir Antic igennem længere tid været alvorlig syg. 

Antic var træner for Real Madrid i 1991/92-sæsonen, og var senere i Atlético Madrid i tre omgange i løbet af halvfemserne. Serberen førte i 1996 hovedstadsklubben til det spanske mesterskab.

Antic var senere træner for Barcelona i anden halvdel af 2002/2003-sæsonen, hvor serberen efterfølgende blev afløst af Frank Rijkaard.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.