• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

U21-træner slår fast: Jeg kan sagtens se ham der

Foto: Getty Images

Dansk midtbanespiller skyder for alvor i vejret, og derfor mener den danske U21-landstræner Jesper Sørensen, at bejlerne fra Premier League godt kan slå til.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Et skotsk mesterskab, Champions League-debut, dansk U21-debut og fast mand for Celtic.

Det er i den grad gået stærkt for Matt O'Riley, der for ti måneder siden spillede for MK Dons i den tredjebedste engelske række. I januar skiftede han til Celtic, hvor formbarometret kun er gået en vej sidenhen.

- Han har en ekstrem god mentalitet og han gør alt for at forbedre sig. Han spørger altid, han er altid fokuseret på den information vi giver ham, og så kan han håndtere informationen, siger U21-landstræner Jesper Sørensen om midtbanespilleren ifølge Glasgow Times.

Selvom 21-årige Matt O'Riley kun har været i Celtic i mindre end 12 måneder så var der allerede stor interesse for ham denne sommer. Overfor Tipsbladet har han selv bekræftet interesse fra Newcastle og Leicester.

Står det til Jesper Sørensen så er den danske midtbanekomet også rigelig klar til at indtage den bedste engelske række.

- Det kan jeg helt sikkert se ham gøre. Han tilpasser sig meget hurtigt så hvorfor ikke? Hvorfor skulle han ikke være klar til at spille i Premier League? Han spiller allerede for et godt hold, men jeg kan sagtens se, hvorfor andre holder øje med ham, siger Sørensen.

Angiveligt skulle Newcastle også igen have luret på O'Riley ved U21-landsholdets playoff-kamp mod Kroatien tidligere på ugen. Midtbanespilleren har i hvert fald en klar drøm om at nå helt til tops.

Man kan sagtens forstå, at danskeren er ombejlet. Han imponerer for Celtic og for U21-landsholdet, og Kasper Hjulmand har sågar nævnt ham som en af boblerne til VM i Qatar.