• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Victor Risager

15 års fred: Nu vil Real Madrid på rov i Atletico

Foto: Getty Images

I mere end 15 år har Real Madrid og Atlético Madrid ikke hentet spillere fra hinandens ungdomsafdelinger. Det bliver der måske nu ændret på.

Af Victor Risager

Tidligere på måneden kunne den store spanske sportsavis MARCA meddele, at Real Madrid og Atletico Madrid er blevet enige om at droppe den fredspagt, som klubberne har haft på ungdomsniveau.

Den har betydet, at klubberne ikke har måttet gå på rov i hinandens ungdomsafdelinger, og den har været overholdt i mere end 15 år.

Men nu er den altså dropper, og det vil Real Madrid ifølge MARCA udnytte til at hente et af Atletico Madrids store talenter.

Her er der tale om den blot 15-årige højre back Jesus Fortea, der foruden at være et stort talent i Atletico Madrid også er spansk ungdomslandsholdsspiller.

Ifølge MARCA har Real Madrid allerede holdt møder med Jesus Forteas bagland, hvor man er blevet mere eller mindre enig om en fremtidig aftale. Siden skal spillerens bagland have informeret Atletico Madrid om, at man vil skifte til bysbørnene.

Til gengæld melder avisen også om ro i Real Madrid, hvor man ikke just frygter, at Atletico Madrid kan hente klubbens talenter.  

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.