• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Dansk Espanyol-ikon: Braithwaite er utrolig vigtig

Foto: Getty Images

Den tidligere landsholdsspiller John Lauridsen er imponeret over Martin Braithwaite.

Af Oliver Okstrøm

Martin Braithwaite kom for femte gang i denne La Liga-sæson på måltavlen for Espanyol, og det er ved at være tydeligt, at danskeren har en vis betydning for Barcelona-klubben. Det er hvad den tidligere danske landsholdsangriber John Lauridsen fra 80'er-æraen har bemærket.

Det fortæller han i et interview med TV 2 Sporten.

- Han er utrolig vigtig for holdet. Det kunne man tydelig se i dag, for da han blev skiftet ud, kunne man godt mærke, at det ikke helt var det samme, siger han og fortsætter:

- Hans måde at spille på manglede ind på banen. Han er en vigtig brik for holdet i øjeblikket, så det er godt, de har ham, lyder det fra John Lauridsen, som selv spillede for Espanyol i sin karriere.

Martin Braithwaites scoring kalder Lauridsen desuden for 'kanon sat ind', og så lægger han mærke til, at den nuværende landsholdsangriber vinder næsten alle sine bolde og dækker dem godt af, ligesom han er målfarlig.

Da 80'er-angriberen spillede for Espanyol var han med dem i UEFA Cup-finalen, og de opnåede en tredjeplads i den bedste spanske række. Derudover fik han 27 A-landskampe for Danmark.

Også den lokale presse har givet Braithwait flotte ord med på vejen. Læs mere om det her.