• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Kenneth Jensen

Durmisi og tidl Randers-flop præsenteret i Leganes

Foto: Getty Images

Riza Durmisi har fået sin officielle præsentation i Leganes - det har også en tidligere Randers FC-angriber.

Af Kenneth Jensen

Han måtte vente til sent i transfervinduet, men danske Riza Durmisi spiller i denne sæson for spanske Leganes og får dermed muighed for at få spilletid.

Venstrebacken, der ikke har spillet meget de senere år, er blevet udlejet fra italienske Lazio, og han håber på at få karrieren på rette køl igen. 

Danskeren, hvis aftale med Lazio udløber til sommer, blev onsdag præsenteret i Leganes, og han glæder sig til at vise, at han er "en af de bedste backs i La Liga".

- Jeg er meget spændt efter nogle svære tider. Jeg er kommet her med en masse lyst til at spille og vise, at jeg er blandt de bedste backer i La Liga, men først handler det om holdet. Jeg er sikker på, vi kommer til at ændre stimen (af dårlige resultatet, red.). Vi vil kæmpe for at komme tilbage til det, vi fortjener, siger danskeren ifølge klubbens hjemmeside.

Leganes er blot i den næstbedste spanske række, og her har man fået en elendig start på sæsonen med bare tre point i fem kampe.

Det er ikke kun Riza Durmisi, holdet har hentet sidst i transfervinduet - også tidligere Randers-flop Piotr Parzyszek er ny mand i klubben.

Den polske angriber er hentet på en permanent transfer - han spillede i Randers FC fra sommeren 2015 til januar 2016 på en lejeaftale fra Charlton. Det blev til tre scoringer i 10 kampe.

Durmisi, 28 år, fik debut for en lille uge siden, hvor man spillede ude mod Las Palmas. Det endte i et nederlag på 0-1.