• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

- Frenkie ønsker at blive i Barca

Foto: Getty Images

Noget tyder på, at Manchester United er ved at bruge rigtig mange penge på en spiller, der helst ikke vil skifte til dem.

Af Lars Gram-Hanssen

Ifølge mange fremtrædende medier, herunder The Telegraph og The Times, er Manchester United og Barcelona i fremskredne forhandlinger om Frenkie de Jong.

Hovedpersonen selv er dog tilsyneladende ikke så varm på idéen om at rykke til Old Trafford. Sådan lyder det nu fra den tidligere Barcelona-træner Ronald Koeman. 

- Det eneste, jeg ved, er at Frenkie ønsker at blive i Barca. Det sagde han for nogle dage siden. Men jeg ved ikke, om Barca ønsker eller er nødt til at sælge ham, fordi de har brug for penge. Han er en af de få, de kan kræve mange penge for, lyder det således, ifølge Voetbal International, fra Ronald Koeman. 

Barcelonas helt store prioritet på transfermarkedet denne sommer er Robert Lewandowski, men ifølge Ronald Koeman er det en risikabel plan.

- Han er en glimrende spiller, en målmaskine. Men han er gammel. Jeg har min tvivl om fornuften i at betale 50 eller 60 millioner euro for en spiller, og så taler vi slet ikke om hans løn. Han har måske kun to gode tilbage i sig, lyder det således fra Ronald Koeman om Lewandowski, der fylder 34 år til august.

I samme interview har Ronald Koeman også kritiseret Barcelona for at hænge fast i fortiden, hvilket du kan læse mere om HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.