• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga ole hoffskov & lars gram-hanssen

Hjulmand slår fast: Jeg synes, det er mærkeligt

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand udtalte sig tirsdag om Martin Braithwaites exit fra Barcelona.

Af ole hoffskov & lars gram-hanssen

Martin Braithwaite forlod i sommer Barcelona i kølvandet på en længere periode, hvor spanske medier havde skrevet, at Barcelona var desperate for at ophæve den danske landsholdsangribers kontrakt. 

Braithwaite endte i slutningen af transfervinduet med at rykke til Espanyol, og i forbindelse med tirsdagens landsholdsudtagelse blev Kasper Hjulmand så spurgt, hvad han tænker om Barcelonas behandling af Martin Braithwaite. 

- Generelt set bryder jeg mig ikke om spillere, som forsøger at tale sig ud af kontrakter, de selv har indgået, og jeg bryder mig heller ikke om klubber, der forsøger at gøre det samme med nogle kontrakter, de selv har indgået. Sådan har jeg altid haft det, lød det klare svar fra landstræneren. 

Kasper Hjulmand understregede, at han selvsagt ikke kender alle detaljer i sagen mellem Barcelona og Martin Braithwaite. 

- Jeg kender jo ikke alle de ting, der er foregået i den konkrete sag. Der er altid mere mellem himmel og jord end det, der kan læses. Jeg siger bare, at det grundlæggende er min holdning. At både klubber og spillere overholder de aftaler, man har lavet. Jeg synes, at det er mærkeligt, hvis man forsøger at gøre noget andet, det gælder begge parter. 

Kasper Hjulmand slog samtidig fast, at han selvfølgelig glæder sig over Martin Braithwaites forrygende start i Espanyol, hvor angriberen har scoret to mål på to kampe.