• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Medie: Real Madrid stiller Modric et ultimatum

Foto: Getty Images

Ifølge et kroatisk medie ønsker Real Madrid, at Luka Modric stopper på landsholdet, hvis midtbanespilleren skal tørne ud for madrilenerne i næste sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Luka Modric står foran en stor beslutning i løbet af de kommende måneder. 

Den tidligere Ballon d'Or-vinder skal bestemme sig for, om han ønsker at fortsætte i Real Madrid eller på det kroatiske landshold. 

Sådan lyder det i hvert fald fra det kroatiske medie Sportske Novosti. Ifølge mediet har Real Madrid nemlig stillet Luka Modric et ultimatum. Den 37-årige Modric har kontraktudløb til sommer, og Real Madrid er indstillet på at tilbyde midtbanespilleren en forlængelse på én betingelse. 

Luka Modric skal stoppe landsholdskarrieren, hvis han ønsker at fortsætte i Real Madrid, skriver Sportske Novosti. 

Modric har spillet 162 landskampe for Kroatien, men Real Madrid-stjernen har indtil nu ikke udtrykt et ønske om at stoppe på landsholdet, selvom han fylder 38 år til september. 

Kroatien har kvalificeret sig til Final Four i Nations League, og de kampe spilles til juni. Det er dog ikke disse kampe, der primært bekymrer Real Madrid, men derimod EM-kvalifikationskampene, der spilles fra marts til november. 

Luka Modric har startet på bænken i flere af Real Madrids seneste kampe, senest i weekendens 1-0-nederlag til Mallorca, der efterlader Carlo Ancelottis mandskab otte point efter Barcelona i La Liga.