• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Kenneth Jensen

Sevilla-træner ærgrer sig over Dolberg-situation

Foto: Getty Images

Den danske angriber har spillet meget lidt i Sevilla og har stadig sin første startplads til gode. Det kan skyldes, at han ikke er i god nok form, ligesom han mangler relationer med holdkammeraterne. Sevillas træner ærgrer sig lidt over nyindkøbene, der mangler kamptræning.

Af Kenneth Jensen

Han kom til Sevilla sidst i transfervinduet, og danske Kasper Dolberg har brugt hele sommeren på at genoptræne.

Med andre ord har danskeren haft et efterslæb, og selv om han spillede for Danmark og tankede selvtillid mod Frankrig med en fin scoring, er det også en del dage, han ikke har været i Sevilla, hvor han ellers kunne arbejde med holdet og få Julen Lopeteguis ideer helt ind under huden.

Og den sidste del ærgrer den spanske cheftræner sig lidt over. Det er dog især ønsket om at kunne give flere kampminutter til de nye spillere, der ærgrer.

For flere af nyindkøbene har set ud, som om de mangler nogle procenter. Blandt andre Tanguy Nianzou, der så rigtig skidt ud i opgøret mod FC Barcelona, hvor han flere gange forlod bagkæden for at presse højt, mens resten af holdet blev stående.

- Der er spillere, som har været (længe) hos os, og så er der spillere, der ikke har. For at være i optimal form behøver de minutter, og det er ikke nok med træningen.

- Vi skal arbejde på at sikre, at alle kommer i optimal form hurtigst muligt, men vi skal også gøre brug af det, vi har. Jeg ville ønske, der var flere muligheder for at arbejde på disse kampe, men vi må klare os. De må alle presse sig på - Dolberg, Suso, Marcao, Tanguy, siger Julen Lopetegui på et pressemøde.

Sevilla er nemlig heller ikke i en forfatning i ligaen, hvor man kan slække på det for at få de nye spillere i optimal kampform. Klubben har blot hentet fem point i sæsonens første seks kampe.

Han glæder sig trods alt over, at danskeren fik en lille time mod Frankrig.

- Landskampene har været gode for nogle, dette er tilfældet med Kasper, der startede og scorede og spillede 55 minutter, andre kommer med flere kampe, og det er ikke så interessant for træneren. Bortset fra Marcos er alle kommet tilbage i god stand. 

Næste opgave er en svær kamp mod Atletico Madrid, der ligger nummer syv med 10 point i seks kampe