• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Jacob Quvang

Advarer: Grækenland bliver sværere end Spanien

Foto: Getty Images

Den svenske landsholdsstjerne Dejan Kulusevski mener, at svenskernes kamp ude mod Grækenland bliver mere vanskelig end deres hjemmekamp mod Spanien, som de vandt 2-1.

Af Jacob Quvang

Det ene hold er det spanske landshold, der er proppet med stjernespillere. Det andet hold er Grækenland, som er formsvage, og som endnu ikke har vundet i VM-kvalifikationen. 

Umiddelbart lyder det ikke som det svære valg om, hvem man helst vil spille imod. Her vil næsten ti ud af ti nok vælge det græske landshold, men ikke den svenske landsholdsstjerne Dejan Kulusevski. Han mener, at det bliver sværere for det svenske landshold at møde Grækenland end Spanien, selv om der er stor forskel på de kvaliteten af de to hold.

Det fortæller han på et pressemøde forud for aftenens opgør mellem netop Grækenland og Sverige, som spilles i Athen. 

- Det er altid svært at spille på udebane, især mod lande som Grækenland. Denne kamp bliver svær, sværere end kampen mod Spanien. Da vandt vi på hjemmebane, og alle var efterfølgende meget mærket af kampen.

- Nu er det meget vigtigt, at vi får et godt resultat. Jeg forbereder mig på, at det bliver en meget svær kamp, siger den svenske midtbanekreatør.

Han nedtoner også, at svenskerne har fået vinger efter den flotte 2-1-sejr over Spanien, som i øvrigt var spaniernes første nederlag i VM-kvalifikationssammenhæng siden 1993. 

- Der er altid en risiko, men jeg synes, at vi er gode til det her. Vi er meget ydmyge, og vi ved, at vi hele tiden skal arbejde hårdere, forklarer han. 

Sverige starter kampen mod Grækenland i aften klokken 20.45. Sverige er pt nummer to i gruppen efter Spanien, men har blot et enkelt point op til dem med to kampe færre spillet. Dermed vil svenskerne bringe sig i en særdeles gunstig position med en sejr i Athen mod Grækenland, som har spillet alle tre af sine kampe uafgjort.

Tidligere i dag blev det også bekræftet, at Sverige har droppet sin træningslejr til Qatar i januar. Det kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020