• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Sloth

Bitter Higuaín siger stop på Argentinas landshold

Foto: Mike Stobe/Getty Images

Gonzalo Higuaín har besluttet sig for at stoppe på det argentinske landshold, hvilket Chelsea-angriberen forventer vil gøre mange argentinere glade

Af Mikkel Sloth

Siden 2009 har man kunne se angrebsstjernen Gonzalo Higuaín være en del af en frygtindgydende offensiv på Argentinas landshold, der udover Higuaín tæller spillere som Sergio Agüere, Ángel Di María og naturligvis stjernen over dem alle, Lionel Messi.

Men den tid er slut. For efter 75 kampe og 31 mål i den stribede landsholdsdragt har den Gonzalo Higuaín besluttet at sige stop. Det fortæller han i et interview med Fox Sports Argentina.

Og det er en bitter Higuaín, der nu ikke længere står til rådighed for det stjernespækkede landshold. I hvert fald sender han en stikpille afsted mod de argentinske fodboldfans, han forventer bliver glade over hans farvel til landsholdet.

- Min tid med La Selección forbi. Jeg vil nu se holdet udefra, hvilket jeg er sikker på vil gøre mange mennesker glade, lød det spydigt fra Chelsea-profilen.

Gonzalo Higuaín har nemlig til tider været heftigt kritiseret for sine præstationer i den hvide og skyblå trøje, hvilket har taget hårdt på hans familie. Og det er en af årsagerne til, at han nu siger stop.

- Jeg har talt med Scaloni (landstræner Lionel Scaloni, red.) og fortalt ham, hvad jeg mener. Dette er min beslutning, og jeg tror, det vil være godt for mig. Jeg vil nyde mere tid med min familie, og jeg kan se, at de lider, når jeg er så kritiseret. Jeg er glad for min beslutning, kom det afsluttende fra den nu tidligere argentinske landsholdsspiller. 

Derfor kan 31-årige Gonzalo Higuaín fremover koncentere sig om karrieren på klubplan, der indtil videre har bragt ham forbi store klubber som Real Madrid, Napoli, Juventus, AC Milan og altså i øjeblikket engelske Chelsea, hvor han er holdkammerat med danske Andreas 'AC' Christensen. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.