• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Danmark alene på toppen i VM-kvalifikationen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ingen over Danmark i kvalifikationen til VM.

Af Victor Risager

Danmark er på en klar førsteplads i deres VM-kvalifikationsgruppe, men Kasper Hjulmands tropper er også det bedste hold i hele den europæiske del af kvalifikationen - i hvert fald hvis man udelukkende kigger på mængden af point.

De rød-hvide drenge er således det eneste tilbageværende hold med lutter sejre og dermed det eneste hold med maksimumpoint, nemlig 18 ud af 18 mulige point.

Inden onsdagen havde England også vundet alle deres fem kampe, men onsdagen bød altså på et pointtab for Harry Kane og kompagni. De spillede blot 1-1 mod det polske landshold efter en sen udligning onsdag aften, hvorfor Three Lions “kun” har hentet 16 point efter seks kampe.

Også Belgien har hentet 16 point med fem sejre og en uafgjort i kvalifikationen hidtil, mens Tyskland har hentet 14 point, og Italien og Frankrig har hver især hentet 14 point.

Kasper Hjulmands mandskab er desuden også det eneste landshold, der endnu ikke har indkasseret et mål i VM-kvalifikationen. Der er heller ingen, der har scoret flere mål end danskernes 22, omend også Holland står noteret for 22 fuldtræffere i kvalifikationen.

I VM-kvalifikationen mangler Danmark at spille fire kampe. De skal møde Moldova og Skotland på udebane, mens Østrig og Færøerne skal et smut forbi Parken.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020