• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Morten Jørgensen

Danmark fastholder 10. pladsen på verdensranglisten

Foto: Getty Images

Det danske landshold er endnu engang på 10. pladsen på FIFA’s verdensrangliste.

Af Morten Jørgensen

I de seneste måneder har det danske landshold været rangeret som det 10. bedste i verden, og det er stadig tilfældet efter et par landskampe i marts.

Danmarks placering på listen er ganske flot i betragtning af at store fodboldnationer som Argentina, Italien, Tyskland og Holland er placeret længere nede på verdensranglisten.

Det er stadig Belgien, der sidder på førstepladsen foran Frankrig og Brasilien, mens England har overhalet Kroatien og nu rangeres som den fjerdebedste nation i verden.

Israel er den nation, der er hoppet flest pladser op på verdensranglisten. Nu er landet at finde på 84. pladsen efter at være hoppet otte pladser op. Anderledes skidt har det været for Østrig, der er faldet 11 pladser til en placering som nummer 34.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.