• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Dansk angriber med succes i Polen: Jeg har stadig ambitioner om mere

Foto: Getty Images

Christian Gytkjær scorer mål på samlebånd i polske Lech Poznan og scorede sit første landaholdsmål for nylig, men han har ambitioner om mere, fortæller han.

Af Victor Risager

Da det danske landshold i slutningen af marts spillede 3-3 mod Schweiz efter et fantastisk comeback, scorede Christian Gytkjær sit første landsholdsmål, da han reducerede til 3-2.

Det er blot Gytkjærs seneste optur i karrieren, for også på klubplan har den 28-årige angriber stor succes, og i polske Lech Poznan er han klubbens topscorer med 17 mål på 36 kampe.

Og de mange succesoplevelser har øget målsætningerne for karrieren. I et interview med Egedal Lokalavisen fortæller Gytkjær således, at han stadig har ambitioner om mere - både på landsholdet og måske også på klubplan.

- Jeg synes, jeg er kommet langt i forhold til dengang (da han blev interviewet af avisen som ungdomsspiller i 2007, red.). Men målsætninger rykker sig jo. Jo højere man er kommet i graderne, jo mere vil man også. Jeg har stadig ambitioner om mere. Både i forhold til landsholdet, men måske også i forhold til Polen, lyder det fra Gytkjær.

Gytkjær har tidligere haft succes i norske FK Haugesund, hvor han scorede 44 mål på 91 kampe, før han tog til Rosenborg, hvor det blev til 39 kampe og 23 mål.

I Danmark har han spillet for FC Nordsjælland i Superligaen samt Lyngby Boldklub og AB i 1. division.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.