• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Fuhr Nielsen og Lasse Claes

Efter rundbarbering: Fransk stjerne hylder dansker

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Real Madrid-stjernen er begejstret for de danske spillere, hvor særligt én skiller sig ud.

Af Mikkel Fuhr Nielsen og Lasse Claes

Danmark trak det længste strå efter fem fabelagtige minutter mod Frankrig.

Først prikkede Kasper Dolberg kuglen i kassen efter et mønsterangreb. Fem minutter senere kunne Andreas Skov Olsen brage den ind fra kanten af feltet til slutresultatet 2-0.

Sejren betyder samtidig, at Danmark nu har slået Frankrig to gange i Nations League på få måneder, inden de krydser klinger i gruppespillet ved VM i Qatar. Her forventer Real Madrids Aurélien Tchouaméni, at det bliver anderledes.

- Vi skal gøre det bedre. Det var ikke vores bedste kamp, så vi skal fokusere på vores klubhold nu, og så komme tilbage til verdensmesterskabet. De spillede godt, og det var ikke vores bedste kamp i dag. Kampen ved VM vil være anderledes, siger han til Tipsbladet og den øvrige skrevne presse efter Danmarks sejr på 2-0.

Den 22-årige franskmand, som Real Madrid købte for omkring 600 millioner kroner i AS Monaco denne sommer, var også imponeret over særligt en af de danske spillere.

- De har helt sikkert et godt hold. Eriksen har en masse kvalitet. Det samme har deres centrale forsvarsspillere. De har bare gode spillere, siger den franske landsholdsspiller.

Christian Eriksen viste også flere gange prøver på den kvalitet, som Tchouaméni fremhæver. Han slog nogle livsfarlige dødbolde, og så var han involveret i begge mål. På trods af et par fejlafleveringer, så leverede Manchester United-danskeren en tæt på pletfri præstation.

Du kan se karakteren til Christian Eriksen og det øvrige landshold HER.