• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Hovedsponsor vil bryde med DBU øjeblikkeligt

Foto: Getty Images

Det ser ud til, at nok er nok for Arbejdernes Landsbank.

Af Oliver Okstrøm

Det danske fodboldlandshold har i den seneste tid haft både Oddset og Arbejdernes Landsbank som hovedsponsorer, men nu ser det ud til, at sidstnævnte meget gerne vil springe fra, og at man ønsker at afslutte samarbejdet hurtigst muligt.

Det skriver Weekendavisen i en stor artikel. Hverken DBU eller banken selv vil dog bekræfte historien.

Avisen erfarer, at det handler om, at Arbejdernes Landsbank har store bekymringer ved at skulle optræde som sponsor ved et VM i Qatar, som har været dybt kritiseret for deres behandling af migranarbejdere fra Vestafrika og Sydasien.

Der bliver i den forbindelse peget på, at man mener, at DBU har haft meget travlt med at skubbe spørgsmålet om et boykot over til politikerne i Folketinget, og at DBU ikke selv tør tage ansvar.

I stedet for AL kan det i stedet blive til en sponsorplads til Amnesty International. Men det er ikke så nemt at komme ud af en sponsoraftale, og derfor kan det være, at den kviklånslov, som har gjort det ulovligt for forbrugslånsudbydere og spilreklamer at stå sammen, til en kattelem.

Branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank Peter Froulund har ikke ville be- eller afkræfte historien, men han udtaler:

- Det er fuldkommen afgørende for os som en ansvarlig virksomhed, at vi kan se os selv og vores værdier i vores sponsorater, lyder det fra Peter Froulund.

Spørgsmålet om fremtiden for Arbejdernes Landsbank på landsholdets tøj har før været oppe og vende. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus