• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lasse Sylvest Mikkelsen

FCM-profil hyldes af landstræner: Håber på EM

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands svenske midtbanespiller Jens-Lys Cajuste får store ord med på vejen af den svenske landstræner, Janne Andersson.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Jens Cajuste var en af de spillere, der fik chancen i den sidste landskamp, inden EM-trupperne skal udtages, og efter 1-0 sejren over Estland fik han ros med på vejen af den svenske landstræner.

- Jens har kvaliteter i sit spil. Han blive lidt søgende nogen gange, men man bliver glad i de situationer, hvor han vinder bolden og driver den fremad med kontrol. Han har interessante evner i sit spil, lød det efter EM-kvalifikationskampen ifølge Fotbollskanalen.

Cajuste er glad for landstrænerens roser, og mener selv, at han gjorde, hvad han kunne, for at spille sig med i EM-truppen.

- Jeg gav alt, hvad jeg havde for holdet og for at vinde. Så det er jeg tilfred med. Jeg gjorde, hvad jeg kunne. Nu er det ikke op til mig længere.

- Nu vil jeg ikke lægge mit fokus på det. For mig er fokus på at give den alt, hvad jeg har, i klubben, inden EM, lyder det. 

Jens Cajustes rejse mod landsholdet er gået hurtigt. Midtbanespilleren imponerede i efteråret, hvor FC Midtjylland spillede Champions League, og han blev i november belønnet med en landsholdsudtagelse.

- Ja, det er gået meget hurtigt med Champions League og landsholdet. Til en hvis grad tænker jeg "wow, jeg er her", men samtidig findes der et højere niveau, og det er det, jeg stræber efter.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus