• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Aagurd

FIFA-præsident: 50 procent chance for VM-udvidelse i 2022

FIFA-præsident: 50 procent chance for VM-udvidelse i 2022
Foto: Getty Images

Lige nu er det ifølge FIFA’s præsident Gianni Infantino 50/50, om VM i 2022 stiger til 48 deltagere eller ej.

Af Mads Aagurd

Gianni Infantino, som er præsident for FIFA, arbejder på at udvide VM-slutrunden i 2022 fra 32 til 48 hold, og lige nu er der 50 procent chance for, at udvidelsen bliver en realitet til den kommende slutrunde.

Det udtaler Infantino ifølge Reuters i forbindelse med et møde i CONMEBOL, som er fodboldforbundet i Sydamerika. Her kunne han fortælle, at en udvidelse af verdensmesterskaberne, som bliver spillet i Qatar, giver to pladser mere til Sydamerika.

- Vi får at se i juni, om det er muligt eller ej. Det er 50/50. Det er til gengæld 100 procent sikkert, at VM i 2022 bliver spektakulært og en total succes, siger den schweizisk-italienske præsident for Det International Fodboldforbund ifølge Reuters.

Den endelig beslutning bliver truffet den 5. juni på FIFA-kongres i Paris. I forvejen er det bestemt, at VM i 2026 bliver med 48 deltagende nationer, når der skal spilles i USA, Canada og Mexico.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.