• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Morten Jørgensen

Fødselsdagsbarnet Kjær: Sådan en kamp man bliver et år ældre af

Simon Kjær endte med at få en fin fødselsdagsgave, da det danske landshold leverede et mirakuløst comeback mod Schweiz.

Af Morten Jørgensen

Tirsdag den 26. marts fyldte Simon Kjær 30 år, og længe lignede det, at landsholdsanføreren ville få den værst tænkelige fødselsdagsgave i form af et stort nederlag i EM-kvalifikationen.

Danmark var bagud 3-0 indtil kort før tid, men takket være tre sene scoringer lykkedes det alligevel for Åge Hareides mandskab at få et point i land. Efterfølgende kunne Simon Kjær derfor også finde smilet frem, selvom kampen også havde taget hårdt på ham.

- Jeg vil altid kunne huske, hvilken dato kampen var. Ja, det var sådan en kamp, hvor man blev mere end et år ældre, men nu endte resultatet, som det gjorde. Det kunne også have været en forfærdelig aften. Nu er det en glædelig aften, og jeg tro også godt, I kan forestille jer, hvilke smil der var på læberne dernede, sagde Sevilla-spillerne til Ritzau efter kampen.

Fødselsdagsbarnet fortalte desuden, at han hele tiden havde en tro på, at det danske landshold ville være i stand til at få noget med fra kampen i Schweiz.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus