• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Her er de danske oversiddere mod Frankrig

Foto: Getty Images

Landstræner Kasper Hjulmand har valgt to mand fra til kamptruppen mod Frankrig.

Af Kenneth Jensen

Når det danske landshold søndag aften går på banen mod Frankrig, er det uden to spillere, der er valgt fra til den danske kamptrup.

Man må have en kamptrup på 23 mand, og da landstræneren har 25 mand udtaget, er der altså to, der tager plads på tribunen.

Senest var Danmark uden Anders Dreyer og en syg Jesper Lindstrøm, men sidstnævnte er tilbage eftter sin sygdom, og Frankfurt-profilen er da også inkluderet i kamptruppen, mens Anders Dreyer igen må nøjes med at tage plads på tribunen.

Dreyer var dog også den spiller, der blev udtaget sidst, da han kom med på grund af afbud fra Robert Skov og Andreas Cornelius, der er ramt af skader.

Med Jesper Lindstrøms klarmelding er der denne gang ikke blevet plads til Club Brugges Casper Nielsen, der har været udtaget et par gange nu, men fortsat har sin debut for A-landsholdet til gode.

Casper Nielsen sad på bænken i hele opgøret torsdag aften mod Kroatien, og nu kan han altså sætte sig op ved siden af Anders Dreyer på tribunen.

Danmark spiller mod Frankrig klokken 20.45 søndag aften i et udsolgt Parken, og hvis det ender med en dansk sejr, og Østrig samtidig tager point fra Kroatien, vinder Danmark også Nations League-gruppen og kvalificerer sig til semifinalen i turneringen, hvor der venter en af de tre andre gruppevindere fra det øverst lag.

Alle andre resultater betyder, at Danmark ender som nummer to i gruppen.

Kampen er i øvrigt Danmarks sidste kamp inden VM i november og december. Her er man også i gruppe med Frankrig, ligesom der venter kampe mod Tunesien og Australien.