• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lasse Sylvest Mikkelsen

Hjemvendt U21-anfører: Fik øl og champagne i flyet

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Det danske U21-landshold sikrede sig onsdag videre avancement ved U21-EM, efter de vandt deres pulje foran Frankrig, Rusland og Island.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Onsdag aften slog de danske U21-drenge de russiske ditto med overbevisende 3-0, men selvom det sikrede dem videre avancement ved slutrunden, så går der noget tid, inden de skal spille kvartfinaler.

For på grund af det komprimerede kampprogram så venter tyskerne først d. 31. maj, når sæsonen er slut.

Derfor er de danske U21-spillere vendt hjem til deres klubber, og den danske U21-kaptajn, Victor Nelsson, var en træt, men glad mand, der torsdag mødte op på 10'eren på Frederiksberg efter en hyggelig aften i flyveren.

- Stemningen var selvfølgelig i top efter kampen, og vi kunne da også få øl og champagne i flyet hjem, men ellers er det jo bare tilbage og gøre klar til næste opgave.

- I dag skal jeg bare slappe af og have lidt behandling, og så er jeg klar til at træne med de andre i morgen, når hele truppen er samlet igen, fortæller han til klubbens hjemmeside.

Danmark kom foran med 2-0 allerede efter 11 minutters spil, og det formåede russerne aldrig at vende.

- Vi vidste jo inden den sidste kamp mod Rusland i går, at vi ville gå videre selv om vi tabte med ét mål, men selvfølgelig gik vi på banen for at vinde, og det lykkedes jo perfekt med to hurtige mål i de første ti minutter, for så skulle de op og lave fire."

- Det troede de vist ikke engang selv på, for de tog også deres topscorer ud allerede i pausen. Og så laver Mo en helt vanvittig assist til sidst, da han var kommet ind og spillede Carlo fri til det sidste mål.

Det kunne Victor se fra bænken, for efter fuld spilletid i de første to kampe, så valgte landstræner Albert Capellas at tage ham ud efter en times tid.

- Jeg fik et gult kort i den anden kamp mod Island, og hvis jeg havde fået et til mod Rusland, havde jeg haft karantæne i kvartfinalen, så der var ingen grund til at risikere noget, fortæller Victor.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus