• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Kasper Hjulmand springer ud som skuespiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Hjulmand medvirker i nye afsnit af dansk hitserie.

Af Ole Hoffskov

Kasper Hjulmand knokler hårdt med at gøre det danske landshold klar til VM i Qatar om under to måneder, og sådan har det været længe, men der er også plads til andet end fodbold i landstrænerens kalender. 

Snart springer Kasper Hjulmand ud som skuespiller.

Det gør han i den populære serie "Sunday", som snart vender tilbage med Melvin Kakooza i hovedrollen som den charmerende, men ikke specielt dygtige fodboldspiller for FC Fredericia.

På rollelisten i de kommende afsnit er også navne som Bodil Jørgensen, Lars Hjortshøj, Brian Lykke og altså Kasper Hjulmand, der spiller en rolle som.... dansk landstræner.

YouSee udkommer fra oktober til december med tre dobbeltafsnit af "Sunday", fremgår det i en pressemeddelelse.

- Vores seere er meget begejstrede for Sunday-serien, og noget af det som har fungeret bedst, har været de små afrundede fortællinger, som den julespecial vi tidligere har lavet. Rigtig mange danskere glæder sig til VM og til at følge landsholdet. Det vil vi gerne fejre i Sunday-universet. Så i stedet for en ordinær sæson tager vi fat i tre afrundede fortællinger i år.

- Vi læner os i de to andre specials også op ad højtidelige begivenheder - først i en halloween special, som er et kendt fænomen i USA, men uprøvet herhjemme og sidst på året også i en nytårsspecial, som er vores ydmyge bud på en moderne 90-års fødselsdag. Vi glæder os til at vise dem alle tre til seerne, siger Kim Poul Christensen, der er mediedirektør i Nuuday, som er selskabet bag serien. 

Tidligere har også Thomas Gravesen medvirket i "Sunday", der havde premiere i 2019.