• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Kræver Joachim Löws afgang efter choknederlag

Foto: Getty Images

Det sensationelle nederlag til Nordmakedonien får den store tyske avis Bild til at kræve Joachim Löws øjeblikkelige afgang.

Af Victor Risager

“Es ist vorbei, Jogi!”

Sådan lyder overskriften på en kommentar fra sportschefen på den store tysk avis Bild, Matthias Brügelmann, og selv med begrænsede tyskegenskaber er holdningen tydelig: Det er forbi, "Jogi" Löw.

Kommentaren kommer oven på Tysklands chokerende nederlag til Nordmakedonien onsdag aften, og i den kræver avisens sportschef, at landstræner Joachim Löw går af med øjeblikkelig virkning.

Det er ellers planen, at han først stopper som tysk landstræner efter EM til sommer, men på baggrund af nedture på det seneste kræver avisen handling nu.

- Dette er den tredje historiske fiasko, som Jogi Löw er ansvarlig for efter mange succesrige år som landstræner. Der var det tidligste exit ved et verdensmesterskab nogensinde i Rusland i 2018. Der var det største nederlag siden 1931 med 6-0 nederlaget mod Spanien. Og nu dette 1-2-nederlag mod Nordmakedonien, der er nr. 65 på verdensranglisten, skriver Matthias Brügelmann og tilføjer:

- Resten af verden griner ad os, og hvis Löw var manager i en Bundesliga-klub, ville han have mistet sit job nu og med rette. Og hvis Löw ikke er klar over det selv og træder tilbage, skal det tyske fodboldforbund handle og ikke bringe succes ved EM i fare. Ralf Rangnick og U21-træner Stefan Kuntz er begge tilgængelige.

Avisen har også en afstemning på sin hjemmeside, hvor læserne kan give deres mening til kende. Her mener 87 procent, at Joachim Löw må gå af allerede EM.  

Også mediet Sport1 har haft en afstemning på deres hjemmeside, hvor 82 procent mener, at Löw bør gå af inden EM.

Det tyske fodboldforbund skal efter sigende snart have en profileret mand til samtale om at afløse Joachim Löw som tysk landstræner efter EM. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus