• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Lars Høgh takker for hyldest: Det betyder meget

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lars Høgh takker for fans' flotte hilsen under Danmarks storsejr tirsdag.

Af Victor Risager

Nogle fans leverede en fin hilsen til Lars Høgh under det danske landsholds storsejr over Israel tirsdag aften, og den hilsen takker målmandslegenden nu for.

Normalt er den tidligere OB-keeper målmandstræner for det danske landshold, men i den netop overståede landskampsperiode var han ikke med omkring de rød-hvide drenge på grund af et tilbagefald i sin kræftsygdom.

Det fik nogle fans til at fremvise et banner med teksten “Lars Høgh” med et hjerte i hver ende under tirsdagens kamp - noget, Lars Høgh altså nu takker for.

- Kære fans i Parken. Tusind tak for den stærke opbakning til hele holdet til den flotte landskamp i går. Også tak for den smukke hilsen til mig under kampen. Det betyder meget for mig og familien. Vi ses igen, skriver han i en meddelelse via DBU.

Lars Høgh har kæmpet mod kræft i flere, efter at han i 2018 fik konstateret kræft i bugspytkirtlen, og op til de seneste landskampe fik han altså et tilbagefald i sin sygdom. I stedet vikarierede Kim Christensen, der til daglig er FC Københavns målmandstræner, på landsholdet.

Se hyldesten her:

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020