• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Liverpool-kaptajn i kæmpe hyldest af dansk stjerne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Liverpool-profilen Jordan Henderson har tweetet og medvirker i en to siders artikel, hvor han roser Simon Kjær, der som dansk landsholdskaptajn viste store lederegenskaber i sommer.

Af Kenneth Jensen

Når Liverpool FC i aften går på banen mod AC Milan i Champions League, er mange øjne rettet mod AC Milans danske stjerne Simon Kjær.

I dagens kampprogram har Jürgen Klopp masser af rosende ord til Kjær, der som dansk landsholdsanfører var med til at reagere hurtigt, da Christian Eriksen kollapsede i Parken mod Finland under EM. Kjær og landsholdet viste store lederevner og menneskelige evner i en meget, meget svær situation.

Men ikke kun Jürgen Klopp taler om centerbacken fra Danmark - det gør også Jordan Henderson, der er kaptajn for Liverpool.

I samme kampprogram roser Jordan Henderson danske Simon Kjær i en to siders artikel, som Henderson selv har delt på Twittter.

På det sociale medie skriver den engelske landsholdsspiller om danskeren:

- Jeg vil gerne byde AC Milans Simon Kjær velkommen til Anfield denne aften. Han satte en ny standard for lederegenskaber under EM 2020, da Christian Eriksen blev syg.

- Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan den oplevelse har været for de danske spillere, og jeg er virkelig lettet over, at Christian stadig får det bedre. Som kaptajn kunne jeg ikke andet end at være imponeret over, hvordan Simon agerede, og hvordan han ledte sit hold.

- Jeg har set, at UEFA har givet Simon og det landsholds medicinske stab prisen "President's Award", og det synes jeg både er på sin plads og fortjent. Jeg håber også, at Simon ved, at han er beundret og respekteret i fodboldverdenen for det, han gjorde den aften, skriver Jordan Henderson.

Du kan se Hendersons tweets herunder.

Der er kampstart 21.00 i Liverpool.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020