• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kristian Porse

Mascherano forsvarer Messi: Folk vil altid kritisere ham

Foto: Getty Images

Javier Mascherano mener, at fansene og medierne i Argentina altid prøver at finde en måde at kritisere Messi på.

Af Kristian Porse

Lionel Messi gjorde for nylig comeback på det argentinaske landshold, da de tabte 3-1 til Venezuela. Et nederlag der på ny affødte en massiv kritik af Messi i hjemlandet blandt medier og fans. 

Nu forsvarer Messis landsmand og tidligere holdkammerat på både landshold og i Barcelona Javier Mascherano ham. Ifølge Mascherano er det ikke fair, at medierne og fansene altid prøver at finde noget nyt at kritisere Messi for. 

- De er altid på udkig efter noget nyt at kritisere ham for. De mente, at han var nødt til at vende tilbage til landsholdet, og når han så kommer tilbage, er han problemet. Det vil han altid være. Jeg er ikke i hans sko, men jeg tror, at han er ved at være træt af det, siger han til TyC Sports.

Yderligere tilføjer argentineren, at man bør kigge på det større billede, inden man kritiserer Messi. Eksempelvis nævner han, at medierne og fansene ikke ser, hvor meget Messi gør for landsholdet. 

- De ser ikke, at han trænede med holdet i 10 dage op til kampene mod Spanien og Italien frem mod VM, selvom han ikke var i stand til at spille kampene. Der er heller ikke nogen, der er klar over, hvor mange gange han har rejst med landsholdet til USA i forbindelse med venskabskampe, velvidende at han ikke skulle spille, siger han til TyC Sports.

Lionel Messi har 65 mål i 129 landskampe for Argentina. 

Superliga

Optakt: OB - Esbjerg fB

Hverken OB eller Esbjerg kan nå det store nu og her, men der er vigtige point på spil forud for slutspillet.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.