• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Medie: Jon Dahl Tomasson kan komme i spil i Heerenveen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Heerenveen er på jagt efter en ny cheftræner, og Jon Dahl Tomasson kan blive et emne, præcis som han var for et år siden, skriver Voetbal International.

Af Ole Hoffskov

Danskerklubben Heerenveen er på jagt efter en ny cheftræner. Onsdag fyrede hollænderne Jan Olde Riekerink efter en stime på tre nederlag i de seneste fire kampe og en aktuel 10. plads i Æresdivisionen.

Jan Olde Riekerink kom til Heerenveen i foråret 2018, og dengang var Jon Dahl Tomasson også i spil som cheftræner, skriver Voetbal International, der samtidig melder, at Danmarks assisterende landstræner igen kan blive et varmt træneremne i klubben.

Ifølge det hollandske fodboldmagasin meddelte Jon Dahl Tomasson til Heerenveen for et år siden, at han ikke var interesseret i jobbet, da der ventede en VM-slutrunde lige om hjørnet. Spørgsmålet er, om den tidligere topangriber kan overtales her i 2019.

Mediet nævner også Fred Rutten og Mitchell van der Gaag som mulige kandidater i Heerenveen. Førstnævnte er i øjeblikket cheftræner i Anderlecht, men mange gætter på, at han afløses af Kasper Hjulmand til sommer. I første omgang kommer Johnny Jansen, der var assistent for Jan Olde Riekerink, til at gøre sæsonen færdig som cheftræner for Heerenveen, der har Daniel Høegh, Emil Frederiksen og Andreas Skovgaard i truppen.

Jon Dahl Tomasson repræsenterede som aktiv Heerenveen fra 1994 til 1997. 

Superliga

Optakt: OB - Esbjerg fB

Hverken OB eller Esbjerg kan nå det store nu og her, men der er vigtige point på spil forud for slutspillet.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.