• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

- Schmeichel kan lide at kaste mig under bussen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Schmeichel kan godt lide at drille sin danske holdkammerat, lyder det.

Af Victor Risager

Kasper Schmeichel har spillet de seneste mange år i Leicester City, og i sommer fik han selskab i klubben af en landsholdskollega, da Jannik Vestergaard kom til klubben fra ligakonkurrenterne Southampton.

Og det har landsholdskeeperen tilsyneladende udnyttet til fulde.

I et interview med TV3 Sport bliver Jannik Vestergaard spurgt ind til sin start i klubben, og her løfter han også sløret for, at Kasper Schmeichel godt kan lide at drille landsholdsstopperen i ny og næ.

- Kasper er selvfølgelig en, jeg har kendt i mange år, og han har helt sikkert hjulpet til. Hvis jeg har noget, jeg lige skal høre, spørger jeg ofte ham. Men selv hvis han ikke havde været der, er det en utrolig nem trup at falde ind i. Der er en masse hårdtarbejdende og åbne mennesker, så der er ikke som sådan noget, hvor han får alvor har reddet mig

- Snarere tværtimod. Han kan godt lide at stikke lidt og kaste mig under bussen for sjov, men det er også godt, at jeg er kommet til, tror jeg, for der er ikke så mange, der gør det ved ham. Det kan jeg godt tage på mig, siger Jannik Vestergaard med et smil til TV3 Sport.

Se klippet med Jannik Vestergaard i videoen øverst i artiklen.

Den høje midtstopper har hidtil spillet 10 kampe for Leicester City, hvoraf de seneste to har været som indskifter i sejre over Manchester United og Spartak Moskva.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020