• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Morten Jørgensen

Schweizisk landstræner forklarer Xhaka-udskiftning

Schweiz’ landstræner forklarer, hvorfor en storspillende Granit Xhaka blev taget ud af kampen mod Danmark.

Af Morten Jørgensen

11 minutter før tid blev Granit Xhaka klappet fra banen af de schweiziske tilskuere, men bare fem minutter senere begyndte det at gå galt for Schweiz.

Vladimir Petkovic’ mandskab indkasserede tre scoringer på under 10 minutter og endte med at spille 3-3 mod Danmark, og efterfølgende blev der spekuleret i, at nedsmeltningen skyldtes udskiftningen af Granit Xhaka, som havde spillet en stor kamp på midtbanen.

Der var dog en god forklaring på, at Arsenal-spilleren forlod banen før tid.

- Granit var skadet. Han havde muskelproblemer, så jeg var nødt til at udskifte ham, for han havde allerede 10 minutter tidligere bedt om at blive udskiftet, sagde Vladimir Petkovic til bzbasel.ch.

Den schweiziske landstræner udtrykte samtidig også en stor skuffelse over resultatet, men han var alligevel ret godt tilfreds med præstationen – i hvert fald de første 80 minutter.

- Jeg er meget skuffet over resultatet. Jeg er 80 til 90 procent positiv i forhold til kampen, fordi vi spillede rigtig godt i 80 minutter, lød det fra landstræneren.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus