• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Torsten Kjems Hansen

Se Thomas Gravesen og Lars Jacobsens vilde jubelscene

De to danske fodboldeksperter Thomas Gravesen og Lars Jacobsen brød ud i vild jubel, da Henrik Dalsgaard fuldførte for det sensationelle comeback i tirsdagens Em-kvalifikationskamp ude mod Schweiz.

Af Torsten Kjems Hansen

Det helt utrolige danske comeback i tirsdagens EM-kvalifikation fik jubelen frem hos tusindvis af danskere, der forlængst havde begravet håbet om point i udekampen mod Schweiz, der gennem i størstedelen af kampen havde hængt det danske kollektiv til tørre og havde en sikker 3-0-føring i hånden. 

Men da Mathias "Zanka" Jørgensen, og Christian Gytkjær reducerede tændte håbet sig igen, og da Henrik Dalsgaard i overtiden steg til vejrs blandt venner og fjender og pandede bolden i nettet til kunne de danske brøl lyde. 

Læs også: Se det vanvittige danske comeback - fra 0-3 til 3-3

Sådan var det også på St Jakob Stadion i Basel, hvor de danske tilskuere faldt hinanden om halsen. Og Discovery Networks eksperthold Thomas Gravesen og Lars Jacobsen kunne da slet heller ikke holde forløsningen tilbage.

Se de to ekspert-kommentatorer falde hinanden om halsen og ikke mindst Thomas Gravesen give den gas og gestikulere ud til de danske tilskuere. 

Vært og kommentator Zak Egholm fangede det rørende øjeblik og delte det på sin Instagram-profil 

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus