• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Tre oddsere vandt 100.000 på en 10'er efter dansk comeback

Henrik Dalsgaards hovedstødsmål og en sen udligning i Norge må have fået smilet frem hos tre oddsere.

Af Oliver Okstrøm

Det er bestemt ikke hverdagskost for Danske Spil, at de kan se, at odds 10.000 bliver ramt, men det skete ikke bare én gang men tre gange tirsdag aften, da både opgørene mellem Schweiz og Danmark samt Norge og Sverige begge endte 3-3.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

For danskernes vedkommende var det et opgør, hvor man var bagud med 0-3, da de manglede syv minutter af den ordinære spilletid, og derfor skulle der noget helt ekstraordinært til for at få udlignet. Dette skete ikke desto mindre i overtiden, da Henrik Dalsgaard headede bolden over stregen.

I Norge skulle man frem til syvende minuts overtid, da der blev udlignet til 3-3 efter et hjørnespark, og med de to resultater sammen på samme kupon var der en gevinst på 100.000 kroner for en flad 10'er til tre vindere.

For oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen var det noget særdeles uvant, der skete tirsdag aften.

- Det er meget sjældent, at nogen rammer et sådan vanvidsodds. Det var jo et helt vildt comeback af Danmark, som gjorde disse Oddset-spillere rige, og stort tillykke skal der lyde herfra, lyder det fra Peter Emmike Rasmussen

Danske Spil oplyser desuden, at der også var en oddser, som havde spillet en 10'er på, at Danmark ville få 3-3, da de var kommet bagud med 0-3 til odds 150, og derfor vandt vedkommende 1500 kroner.

Danske Spil oplevede samlet set et tab på fem millioner kroner tirsdag som følge af de to førnævnte kampe samt favoritsejre til Spanien og Italien. Nedenfor kan man se en af vinderkuponerne.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus