• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Tysk supertalent kan misse Danmark-kamp

Foto: Getty Images

Danmark kan slippe for at møde et af Tysklands største talenter i U21-kvartfinalen.

Af Victor Risager

Når det danske U21-landshold skal møde Tysklands ditto i kvartfinalerne ved U21-EM, slipper de sandsynligvis for at møde det tyske supertalent Youssoufa Moukoko.

Borussia Dortmund-spilleren pådrog sig således en fodskade i sidste uge, inden de tyske talenter tog hul på gruppespillet ved U21-EM, og han missede efterfølgende alle tre kampe. Nu skriver Bild, at skaden også kan holde ham ude resten af sæsonen.

- Skaden er værre end tidligere antaget. Vi må vente på helingsprocessen, har U21-landstræner Stefan Kuntz sagt ifølge mediet.

Skaden vil efter alt at dømme også gøre den 16-årige angriber utilgængelig, når Danmark og Tyskland brager sammen i kvartfinalerne ved U21-EM den 31. maj.

Youssoufa Moukoko har i denne sæson debuteret på Borussia Dortmunds førstehold, efter at han i årevis har scoret mål på samlebånd for diverse ungdomshold. På seniorniveau står han noteret for tre mål på 15 kampe.

I Tyskland er A-landsholdet i øjeblikket det helt store emne, og her kræver fans og en stor avis træneren fyret. Læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus