• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Malte L. Nørgaard

Avis kommer med vilde beskyldninger mod PSG-ejer

Foto: Getty Images

Nasser Al-Khelaifi har angiveligt udnyttet sin magt til at sende en mand i fængsel i næsten et år.

Af Malte L. Nørgaard

Det er ikke sjovt at komme på kant med Nasser Al-Khelaifi, der ejer Paris Saint-Germain. Og slet ikke hvis du befinder dig i De Forenede Arabiske Emirater.

Det beretter den franske avis Libération, der fortæller, at den stenrige ejer fik sendt en fransk-algerisk iværksætter i fængsel i ni måneder, fordi han angiveligt skulle ligge inde med dokumenter, der omhandlede følsomme ting om Al-Khelaifi.

Først da den 41-årige mand gik med til at udlevere dokumenterne, blev han løsladt igen, fortæller den franske avis, der beretter, at manden var fængslet fra den 13. januar 2020 og frem til den 1. november samme år, hvor han afleverede dokumenterne på en USB-nøgle og en harddisk.

Blandt andet skulle dokumenterne indeholde oplysninger om, hvordan Nasser Al-Khelaifi skulle have spillet en rolle, da VM blev tildelt Qatar, mens nogle af dokumenterne også skulle have indeholdt oplysninger om PSG-ejerens privatliv.

Men det passede tilsyneladende ikke Al-Khelaifi, at den slags var i hænderne på andre.

Derfor trådte han til og løste tingene på sin egen, kontroversielle måde. Al-Khelaifi har flere tunge poster i både politik og sport. Blandt andet er han medlem af Qatars VM-organisationskomité, formand for den europæiske kluborganisation, ECA, og så er han medlem af Uefas eksekutivkomite.