• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Fuhr Nielsen

Dansk profil laver vanvittigt selvmål i nedsabling

Foto: Getty Images

Rasmus Nicolaisen fik en uheldig hovedrolle, da hans Toulouse-mandskab fik ørerne i maskinen mod Marseille torsdag.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Toulouse var helt suveræne i sidste sæson, hvor de sikrede sig oprykning til Ligue 1.

I det fineste franske selskab har de også gjort en god figur, da de i skrivende stund indtager en plads midt i tabellen. Torsdag kom de dog ikke ligefrem tættere på ambitionen om at sikre sig overlevelse.

På udebane mod Marseille fik Toulouse sig en ordentlig fodboldlektion, da de blev sendt hjem med en øretæve på 6-1. Allerede efter 13 minutter bragte Valentin Rongier Marseille på sejrskurs.

Midtvejs i første halvleg fik Toulouses danske stopper, Rasmus Nicolaisen, så en yderst uheldig hovedrolle, da han af to omgange brugte pandebrasken til at heade kugle forbi sin egen målmand.

Ved stillingen 4-0 fik Toulouse reduceret på et straffespark, men det ændrede ikke på kampens facit. Sejren bringer Marseille op på tredjepladsen i ligaen, hvor de er fire point efter Lens og hele 11 point efter et suverænt PSG-mandskab.

Toulouse er placeret på 12. pladsen i ligaen, men deres ambitioner er en helt anden end Marseilles. De kigger i højere grad på holdene under sig, hvor de lige nu har tre point ned til nedrykningsstregen.

25-årige Rasmus Nicolaisen er foruden det uheldige selvmål mod Marseille en stor stjerne i Toulouse. Siden sin ankomst fra FC Midtjylland sidste sommer har han været fast mand og udviklet sig til en stor profil for klubben.

Sammen med klubbens anden dansker, Mikkel Desler, var de med til at bringe Toulouse tilbage i Ligue 1 i sidste sæson. Hvordan man fejrer en oprykning har Rasmus Nicolaisen fortalt om til Tipsbladet.

Nedenfor kan du se Rasmus Nicolaisens vanvittige selvmål. Holder man med Toulouse, skal man måske lukke øjnene.