• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Fransk avis placerer Schmeichel på flop-liste

Foto: Getty Images

L'Equipe har udpeget Kasper Schmeichel som et af floppene i Nice i sæsonstarten, mens Rasmus Nicolaisen fremhæves positivt for præstationerne for Toulouse.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Schmeichel har fået overraskende meget kritik efter ankomsten til Nice i sommer, og i forbindelse med landskampspausen er den danske landsholdsmålmand nu blevet udpeget som et af floppene i den sydfranske klub. 

Det er avisen L'Equipe, der har gjort status over den første del af sæsonen ved at bringe en liste over de spillere, der har floppet, og de spillere, der har imponeret. Og her er Kasper Schmeichel desværre blevet placeret i den første kategori. 

- Nice havde forventet mere af danskeren. Han har ikke været afgørende nok på banen, og han har ikke leveret i de fleste kampe. I forhold til lederskab har han heller ikke formået at løfte gruppen. Allerede nu er han presset af Bulka [ung polsk målmand i Nice, red.], skriver L'Equipe således om Kasper Schmeichel, der sad på bænken i den seneste ligakamp.

Mediet RMC Sport skrev tidligere på ugen, at Kasper Schmeichel også har irriteret visse folk i omklædningsrummet ved at komme for sent til visse møder, mens Nice angiveligt også var overrasket over målmandens høje fedtprocent, da han ankom fra Leicester i sommer. 

Mens Kasper Schmeichel altså ikke vælter sig i ros i de franske medier i øjeblikket, så er situationen en anden for den tidligere FC Midtjylland-spiller Rasmus Nicolaisen, der tørner ud for Toulouse. 

- I sin første sæson i Ligue 1 har den 25-årige danske forsvarsspiller imponeret i luftspillet, og han har vist sig dygtig til at tilpasse sig. Det velfungerende makkerskab, han havde med Anthony Rouault i Ligue 2 i sidste sæson, er blevet endnu bedre, skriver L'Equipe således om Nicolaisen. 

Der optræder fem danskere i Ligue 1 i denne sæson. Udover Kasper Schmeichel og Rasmus Nicolaisen spiller Mads Bech Sørensen, Mikkel Desler og Andreas Bruus også i den bedste franske række i denne sæson.