• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Hylder Schmeichel efter stor kamp: Han er en mur

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichels indsats mod Lille var tæt på højeste karat.

Af Oliver Okstrøm

Det har ikke altid været så let for Kasper Schmeichel at slå til i sin nye, franske klub Nice. Efter det første halve år i klubben er han allerede blevet udpeget til ligaens flophold.

Men søndag var han flyvende for sin sydfranske klub, da de mødte Lille i den bedste franske række. Her var den store franske sportsavis L'Equipe ude med en flot karakter og nogle meget pæne ord.

De gav ham et 8-tal ud af 10, og sætter ordet 'mur' på ham.

- Nice-målmanden Kasper Schmeichel stod bag en række afgørende parader mod Lille, lyder det i avisens spalter, og slår fast, at han var særdeles afgørende i kampen.

Her bliver det endvidere påpeget, at det specielt gik udover Remy Cabella, som knoklede i kampen med at få scoret, da Schmeichel simpelthen var for stor en opgave at overliste i opgøret, som endte med en 1-0-sejr til Nice.

Kasper Schmeichel er desuden ikke den eneste, der har været i kamp denne søndag i Ligue 1. Det har den tidligere OB-spiller Mikkel Desler også for Toulouse, og her blev det til en 2-1-sejr til ham.

Det er desuden kommet frem, at den danske landsholdskeeper har været milimeter fra et skifte til Bayern. Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE