• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Kaos i Nice: Staben foretrækker Schmeichels rival

Foto: Getty Images

Skiftet til Nice har indtil videre været en lidt kaotisk omgang for Kasper Schmeichel, der ikke ligner en fast starter og allerede nu tilsyneladende skal have ny træner.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Schmeichels franske eventyr har fået en omtumlet start, og nu forlyder det, at den danske landsholdsstjerne måske allerede skal have en ny chef. 

Det franske medie RMC Sport skriver således, at Lucien Favres dage er talte som Nice-cheftræner, mens ESPN skriver, at den sydfranske klub vil forsøge at hente Mauricio Pochettino ind som afløser for Favre. 

Nice har fået en halvskidt indledning på sæsonen, hvor man efter søndagens hjemmebanenederlag til Angers ligger på en skuffende 13. plads. Kasper Schmeichel var henvist til bænken i dette opgør, og ifølge avisen L'Equipe har den danske målmand bestemt heller ikke formået at overbevise efter skiftet fra Leicester. 

- Kasper Schmeichels ankomst virkede lovende. Men hans nuværende form kan aflæses af hans fremtoning. I bedste fald må vi beskrive hans præstationer som skuffende. Han var anfører i Leicester, og det var forventet, at han ville tilføre lederskab. Men det er i højere grad overfor Dave Brailsford [der har fungeret som sportsdirektør i Nice, red.], der hentede ham, end overfor Favre og anføreren Dante, at han har kommunikeret sine holdninger, skriver L'Equipe således.

- Danskeren er mere end nogensinde presset af den 22-årige Marcin Bulka. Polakken har bekræftet de forhåbninger, der var til ham, og han er allerede det foretrukne valg blandt Favres stab, som derfor har valgt at køre med en meget politisk rotation.

Kasper Schmeichel indledte sæsonen som starter i Ligue 1, mens Lucien Favre valgte at give Marcin Bulka chahcen i den første kamp i Conference League-gruppespillet. Polakken blev efterfølgende syg kort før den anden kamp i Conference League, hvorfor Schmeichel stod. Og i den seneste ligakamp imod Angers var det så Bulka, der var foretrukket.

Kasper Hjulmand har udtrykt undren over, at Schmeichel i weekenden sad på bænken for Nice. Den historie kan du læse HER.