• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Ole Hoffskov

Lionel Messi-udskiftning ikke set i 10 år

Foto: Getty Images

Det var en ganske usædvanlig udskiftning af Lionel Messi, som PSG-træner Mauricio Pochettino foretog søndag mod Lyon.

Af Ole Hoffskov

Lionel Messi blev udskiftet med et kvarter tilbage af søndagens opgør mellem Paris Saint-Germain og Lyon, og det var en ganske usædvanlig disposition, PSG-træner Mauricio Pochettino foretog i den situation.

Da Lionel Messi lod sig afløse af Achraf Hakimi, var stillingen 1-1, og den store franske avis L'Equipe har regnet sig frem til, at det var første gang i mere end 10 år, at Messi blev taget ud af en kamp, mens den stadig var på vippen.

Det skete senest den 31. marts 2010, da Pep Guardiola skiftede Lionel Messi ud af et opgør for FC Barcelona mod Arsenal ved stillingen 2-2. Siden dengang er Messi blevet udskiftet 24 gange - 13 gange på grund af en skade og 11 gange på et tidspunkt, hvor kampen reelt var afgjort.

Lionel Messi så da også ganske skuffet ud, da han bevægede sig mod sidelinjen.

- Vi tog beslutningen om at tage Messi af på grund af en mulig fremtidig skade. Vi skal spille vigtige kampe, og vi skal passe på ham. Det er beslutninger, der træffes for holdet, og alle ved, at vi har mange gode spillere. Vi er nødt til at tage disse beslutninger. Nogle gange kan de blive set positivt på, og nogle gange ikke, forklarede Pochettino efter kampen.

Paris Saint-Germain formåede at afgøre kampen mod Lyon i de døende minutter uden Lionel Messi på banen. I tillægstiden scorede Mauro Icardi det vindende mål. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020